Fordelen med å høre på lydbok på ferieturen

Det er herlig å dra på ferie, men det kan også bli en del venting på veien, spesielt på flyplasser eller jernbanestasjoner. Dersom du reiser med tog, fly, bil eller buss, kan det også bli mange timer reisetid, der du bare sitter i ro og kanskje kjeder deg litt. Da er det greit å ha med litt underholdning, for eksempel i form av lydbøker.

Noen fordeler med lydbøker er:

• De er underholdende
• Alle kan lytte til det de vil, uten å forstyrre andre
• Du har et veldig stort utvalg av bøker
• De er lette å ta med seg overalt

Lydbøker for hele familien

Med en god lydbokapp, kan hele familien høre på akkurat det de vil. Gjør reisen underholdende og morsom både for små og store. Da slipper du mas og bråk i baksetet på bilen eller når barna kjeder seg i flyet eller på toget. Hvis du reiser med tog, buss og fly, kan lydbøker dessuten være bedre enn vanlige bøker, ettersom du med en lydbok kan sitte og se ut vinduet, i stedet for å se ned på boken. Da kan du unngå problemer med reisesyke, og du får med deg landskapet mens du reiser.

Last ned en app før ferien

Det er en stor fordel å laste ned en lydbokapp før ferien, slik at du og familien fritt kan lytte til alle bøkene dere ønsker. Sjekk gjerne om du kan få et godt tilbud. Med Nextory rabattkode kan du velge å lytte gratis i hele 35 dager. Alternativt kan du velge en rabattkode med 14 dager gratis tilgang. Du er uansett sikret gode bøker på selve ferieturen.

Perfekt ved dårlig vær

Selv om du reiser på ferie til varmere land, er det ingen garanti for at været er perfekt. Og hvis du drar på norgesferie, kan du vente deg noen våte dager innimellom. Da er det godt å ha lydbøker lett tilgjengelig, enten dere blir sittende på hotellrommet, i ferieleiligheten eller i hytta eller bobilen. Lydbøker sikrer at ingen kjeder seg, og dermed holdes humøret oppe. Dermed kan lydbøker bidra til å holde på den gode feriestemningen selv om det regner litt.