Nyt romantikk i naturen

Det er et faktum at grønt landskap er godt for sjelen, og flott natur vil da også være godt for par som ønsker å reise på en romantisk tur sammen for å styrke båndene seg imellom. Norge selv har både høyfjells- og fjordhoteller hvor du kan nyte vakkert landskap mens du inntar en god frokost på balkongen.

En badeferie på en tropisk paradisøy er heller ikke å forakte for de fleste, for det å kunne ta en forfriskende dukkert sammen er noe helt spesielt. På slike steder er det ofte også bungalower som fungerer som overnattingssted, og disse har en helt spesiell atmosfære ulikt noe du finner på et hotellrom. Det turkisfargede vannet og palmetrærne er også veldig romantisk, og i Karibia finnes det flust med slike destinasjoner.

 

Romantiske storbyer står også høyt på listen over de mest populære destinasjonene

Paris er en udødelig klassiker når det kommer til romantikk, og franskmenn har ryktet på seg at mat og kjærlighet er det viktigste for dem. Paris bugner av klassiske bygårder fulle av sjarm i stedet for betongkolosser, og fortauskaféer hvor en romantisk lunsj kan nytes er det også veldig mange av. En piknik i parken rett ved Eiffeltårnet er også veldig attraktivt. Mer romantiske byer i Europa her.

New York er mulighetenes by, og det gjelder også for romantiske par. Den enorme Central Park er 800 meter bred og 4 kilometer lang, så det er lett å finne seg et sted for seg selv og nyte utsikten mot skyskraperne som omringer parken. Det finnes utallige flotte restauranter i denne millionbyen, og shoppingmulighetene er blant de fremste i verden.