Julegaver 2020

Det er ikke alltid like enkelt å kjøpe julegaver. I 2020 kan det på mange måter bli enda vanskeligere. De siste årene har det vært populært å gi bort opplevelser i gave, men med alle nedstengninger og begrensninger er det ikke så mange aktiviteter og kulturarrangementer som går som vanlig. Da gjelder det å finne på noen andre gaver denne julen.

Tips til den reiselystne

Reisefantasten sitter nok hjemme og tvinner tomler nå, ettersom det er nesten umulig å dra på ferie til utlandet. Hva skal du kjøpe i julegaver til ham eller henne? Hva med en bok om et spennende reisemål eller kanskje et språkkurs eller en reisehåndbok som kan komme til nytte når grensene åpnes igjen. Du kan også gi den reiseglade strandhåndklær eller et reisegavekort til en innenlandsreise.

Tips til den eventyrlystne

De eventyrlystne får heller ikke tilfredsstilt opplevelsestrangen sin, men det er mange gavetips som kan glede dem i julen. Den som liker å gå tur i fjellet vil sikkert sette pris på turutstyr og turklær. Hvis du kjenner noen som elsker å trene, kan du gi dem treningsapparater til hjemmet. Det trenger ikke å være store, dyre ting, for det finnes mange billige treningsapparater og tilbehør. Konsollspill kan også gi spenning når det er vanskelig å være sosial og oppleve ting sammen med andre.

Husk de som er ensomme

Det er nok også mange som vil føle seg ensomme denne jula. Mange sosiale arrangementer er stengt ned og mange får kanskje ingen invitasjon til julemiddag, rett og slett på grunn av smitterisikoen. Da er det ekstra viktig å vise at du bryr deg. Send en gave i posten eller legg den på døra dersom noen du kjenner sitter i karantene i jula. Vis at du tenker på dem og bli med og skape en god jul for alle.